Berlin 25/3-27/3

 
Åkte iväg på spontan mini-vacay med Betty till Berlin.
Älskar den där staden så sjukt mycket, så vacker, rolig, fin och fantastisk.
 
Glada på flyget
 
Hotellet
 
Tourist time
 
 
 
 
Fab af.
 
Mötte upp med denna snygging som jag inte hängt med på såååå länge. Han har flyttat till Berlin den lyllosen. 
Så fint att få hänga med dig Mike och dina vänner <3 
 
Vi försökte posea men jag var för rolig so fucked it up for everyone.
 
Resultatet när vi väl lyckades
 
Takterassbar, being fab as usual.
 
 
Cute
 
 
Breakfast for champions
 
Köpte en ny halsduk för hej magi. 
 
Aesthetics.
 
På vägen hem, blev en timma försenade but fuck it för allt är värt när en kan åka iväg en helg till Berlin.
 

Att förlora någon

 
Ibland underhåller jag mig med att läsa igenom mina egna gamla inlägg här på bloggen. Det är fascinerande att läsa vad en har tänkt om saker och ting och jag älskar att se gamla minnen (även om jag då och då cringear över vissa stavfel som kommit fram i skrivandets hetta). Dock märker jag allt för ofta hur det låter som att jag verkar tro mig vara allvetande. Som om jag har en bild av mig själv som ett vist orakel som ska dela med mig av all min visdom till er. "Titta här, allt jag varit med om, alla djupa tankar jag tänker, se, läs, förundras, lär er av mina lärdomar".  Jag verkar så säker på så många saker som jag absolut inte är säker på. Och visst kan till och med jag erkänna att jag är rätt klok ibland, men jag har inte alla svaren. 
Och att förlora någon som står en nära, är något jag inte har ett svar på hur en hanterar. 
 
*
 
Om bara några minuter har det gått 10 år sedan någon jag stod nära försvann.
Mer än så orkar jag inte skriva ut om det, men det är en händelse som har påverkat mig långt in i mina tonår och mitt vuxna liv. Det har gått 10 år och ändå så är den 23 mars fortfarande ett helvetesdatum. Ändå kan jag inte somna i natt. Jag vrider och vänder på mig och tänker på allt som har varit, allt som kunde ha skett. 
Tiden läker alla sår - jovisst, till viss del. Men många saker ligger fortfarande och gnager i mig.
 
Jag minns fortfarande henoms röst, alla meddelanden mitt i natten, alla dikter,
jag minns fortfarande vår vänskap. 
Även om vi var så unga,
även om det var så länge sedan.
 
*
 
Och kanske är jag bara överkänslig, jag har ju trots allt diagnoser som gör en del med humöret, men är det fel?
Får inte jag sörja bara för att jag fortfarande känner smärtan som om det var igår?
Bara för att jag i vissa fall aldrig verkar kunna gå vidare?
 
*
 
Jag har inte alla svar på alla frågor. Och jag vet inte ens vad jag vill med det här inlägget. 
Kanske har det inte med att någon kommer läsa det att göra,
kanske har det mer med att jag behövde skriva det.
För jag är så förvirrad av allt det här.
Och hen var allt en gång i tiden.
Och nu är hen ingenting.
 
 

Kär "på riktigt"

 
Jag har varit kär i 7 personer under mina snart 24 år. Beroende på vem du är så höjer du inte ens på ett ögonbryn åt det, eller så tycker du att det är mycket. Jag möter rätt ofta det sistnämnda. Folk ser att vara kär som det största i hela världen, och enligt många blir en inte det "på riktigt" mer än gång. 
Jag vill ifrågasätta det där "på riktigt" i det här inlägget. För vad är det som gör att kärlek är "på riktigt", vad är det som gör att flera personer ifrågasätter att jag varit kär "på riktigt" så många gånger? Och därmed ifrågasätter varje gång jag är kär, om det verkligen är "på riktigt"?
 
*
 
När jag var 7 år gammal kände jag för första gången den känsla jag förknippar med att vara kär. Det var i min dåvarande bästa vän, och jag tyckte hon var det vackraste jag någonsin hade sett. Räknas inte det bara för att jag var så ung, eller för att det inte var besvarat?
 
Därefter blev jag inte kär förräns jag var 16 igen, och det är den kärleken jag brukar kalla för min "första" kärlek. Även om jag varit kär som barn. För den här kärleken var annorlunda, det var första gången mitt hjärta stannade när jag såg på någon. Jag kunde knappt andas i hennes närhet, och det var elektriskt när vi rörde vid varandra.
 
All kärlek är annorlunda, men det betyder inte att någon är mindre "på riktigt" för den sakens skull.
Det finns vissa jag har varit mer kär i, andra mindre, och varje kärlek är olik från den andra, eftersom personen i fråga är en annan, och eftersom jag utvecklats efter varje person.
 
*
 
Jag har heller aldrig förstått varför folk är svartsjuka på sina partners eller kärlekars ex. Förstår ni inte hur jäkla tacksamma ni ska vara för att dom har ex? Gudinnan vet iaf hur sjukt mycket bättre jag har blivit på att hantera relationer och kärlek och allt därtill på grund av mina tidigare erfarenheter. Jag skulle inte vilja att personerna jag träffar nu, dejtade den jag var innan min första relation. Jag tror faktiskt inte dom skulle vilja dejta den personen heller. 
 
*
 
Så helt ärligt, min förmåga att bli kär i flera personer, samtidigt, separat, flera gånger om, är något jag faktiskt är rätt stolt över. Inget illa menat mot folk som bara blir kära en gång, det är absolut inte meningen med det här inlägget. Jag vill mer påpeka att det faktiskt inte är något konstigt eller mindre speciellt när jag blir kär. 
Det är precis lika underbart och extraordinärt varje gång,
och jag vägrar låta någon trycka ner mig för det.
 
Jag har så mycket kärlek i min kropp, och jag älskar att jag kan dela den med så många människor.