Mitt 2013 i bilder

Januari:
 
Jag inledde 2013 med alldeles för många cigaretter och allt för många hemgångar i gryningsljuset på allt för vingliga fötter i allt för höga skor. Svart läppstift var min drog och jag torkade håret med mormors gamla hårtork.
 
 
 
 
Och mitt i allt kaos träffade jag Johanna den 14 januari på gayklubben KG och plötsligt vände nästan precis allt på en gång.
 
Februari:
 
Jag rullade håret i mängder, tränade och dansade, gick på alla hjärtans dag-dejt och gav bort en giftig present med ett gulligt budskap, klubbade med Johanna och gick på dejter, kramades med min katt Susis och bästa vännen Alice, gick på 20årsfest med temat "beach" och var en sjöjungfru samt tog dom första pussbilderna med johanna i en fotoautomat.
 
 
 
 
 
 
 
 
Mars:
 
Mars inleddes med att rören i mammas och min källare gick sönder och det var bajs överallt. Sedan så hade jag Stjärnsyster kväll, jag skrev musik som fick min inbox på tumblr att bli knökfull, gick på demonstration mot REVA, spelade gura och sjöng på stadens gator och torg, åkte till turkiet med mamma,OOOOCH JAG OCH JOHANNA BLEV OFFICIELLT ETT PAR WOHOOO.
 
 
 
 
 
 
 
 
April:
 
Firade påsk med familj och FLICKVÄN, gick runway för Toni&Guy, gick på Lana Del Reys konsert och dog av lycka när jag fick prata med förbandet som spelade in ett meddelande från mig till Lana på sina telefoner, rökte barabarabara vogue, träffade en följare när jag var ute och spelade och insåg genast hur kort jag faktiskt är, fyllde 20, träffade Håkan Hellström samt fick hans autograf, började jobba på 3, tog fina bilder med miN FLICKVÄN och skrev en låt till/om Alice.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Maj:
 
Var på jobbets (3s) 10årsjubileum, träffade Bilbo för första gången (ALLDELES NYFÖDD OCH GOSIG), började använda peruker som satan, gick på GubbHEN och gick på demonstration mot sexismen och patriarkatet.
 
 
 
 
 
Juni:
 
Johanna tog studenten, jag gaddade mig för andra gången och blev grönhårig.
 
 
 
 
 
Juli:
 
Jag åkte ÄNTLIGEN iväg till mitt älskade Berlin, i sällskap av Saga under dom två veckorna och Johanna under 5 dagar. Jag gaddade mig för tredje gången, drack öl i mängder, kysstes i mängder, pratade politik i mängder, satt på hustak i mängder, och jag älskade hela juli.
 
 
 
 
 
 
 
 
Augusti:
 
Pride tog över Stockholm och Bilbo blev äntligen min!
 
 
 
 
 
September:
 
Blev svarthårig, och jag och Johanna firade 6 månader. Hon tog mig till Gröna lund, jag köpte biljetter till Paris.
 
 
 
 
Oktober:
 
Jag blev mer och mer smink-intresserad och så åkte vi till Paris.
 
 
 
 
November:
 
Smink och familjefoton. That's all.
 
 
 
 
 
December:
 
Gaddade mig igeeeeeen och så kom det snö för några dagar.
 
 
 
 
 
Nyårslöften för detta året, 2014:
Jag ska aldrig någonsin mer låta NÅGON trampa på mig och mina känslor. Jag tänker stå upp för mig själv och vägra ta skit från folk som tror dom har någon jävla rätt att säga något om mitt liv. Och jag ska sluta låta folk som skadat mig så sjukt mycket, både psykiskt och fysiskt, trampa på mig as well.
Ta ingen skit! Som Grynet sa.
 
Har ni några nyårslöften?
 
Bisous!<3
//Andréa
 
 

Twirling all over town

 
 
 
Hejhej bloggen.
Jag är så inaktiv här en bara kan vara.
Mina dagar består av jobb, kärlek, glitter och vänner. 
Ska snart göra ett "mitt 2013 i bilder"-inlägg enligt tradition.
 
Bisous!<3
//Andréa