Lesbiska filmer och otrohet

Såg precis "Elena Undone", en film som i kort handlar om en tjej som är otrogen mot sin man med en annan tjej och det var tamigfan droppen. När ska det börja finnas samkönade relationer i filmer som a) inte är fokus på att dom är av samma kön, och b) inte innehåller otrohet? Elena Undone, Lianna, The Kids Are All right, Room in Rome och Imagine me & you är bara några få exempel på det när det förekommer, och helt ärligt, så stort utbud av tjejfilmer finns det faktiskt inte och när typ 95% är otrohet och porr så blir en jävligt trött tillslut.
 
Jag kräver faktiskt inte särskilt mycket, jag vill bara se filmer som inte fokuserar på vilket kön karaktärerna dejtar och att det inte ska innehålla så jävla mycket otrohet.
 
Problemet med otrohetsbiten är att det, enligt mig, glamorifierar att vara otrogen något enormt. Samt ger det en liten "Det är okej om du är en tjej och är otrogen med en tjej"-vibe. I filmer där karaktären i fråga är otrogen med någon av motsatt kön, rider dessa sällan i solnedgången tillsammans och lever lyckliga i alla sina dagar, där är det ganska klart att otrohet inte är moraliskt okej eller accepterat. MEN när det gäller en kvinna som är otrogen med en kvinna då är det fritt fram att förstå att "det är sann kärlek" och att DÅ är det okej.
 
Jag vet inte, det här blev ett väldigt udda inlägg och absolut inte genomtänkt, men jag fick verkligen nog.